Brugervenligt webdesign med fokus på det mobile og performance

Når vi udvikler eller optimerer hjemmesider stræber vi altid efter en løsning, der balancerer mellem præsentation og performance. Begge elementer er nødvendige, da de tilsammen bidrager til den bedst mulige oplevelse for dine besøgende.

service graphic

Præsentation

Godt webdesign tager sit udgangspunkt lang tid inden selve udviklingen går i gang. Indhold af høj kvalitet og et logisk og naturligt layout, opstår ikke på 5 minutter.  Alt for mange hjemmesider og webshops bærer desværre præg af for lidt eftertanke og manglende omhu. Hos Aperi ved vi, at hele processen fra ide til udvikling er afgørende for det færdige resultat.

Performance

Ligeledes er performance og interaktionen med en online løsning vigtigt for brugerens oplevelse. Interaktionen skal være flydende og indlysende. Det betyder åbenlyse call-to-actions og en lynhurtig hjemmeside. I sidste ende rammer det de besøgende, hvilket resulterer i dårlige digitale oplevelser, som påvirker din hjemmeside eller omsætningen i din webshop.

 

Valg af CMS

Nogle digitale bureauer og webudviklere vil hellere sælge deres eget ‘super-custom-lynhurtige-mega-fleksible’ CMS. Det kan naturligvis have sine fordele, og i nogle tilfælde være det eneste rigtige. De systemer vi oftest anvender er:

En stor fordel ved disse er, at de bliver vedligeholdt, videreudviklet og er afprøvet på mange millioner mennesker. Det giver en række fordele.

Kundens fordele ved WordPress:

 • Kræver intet kendskab til webteknologier og programmering
 • Mange penge at spare
 • Rigtig mange penge at spare (!)

Vi ser ikke nogen grund til at genopfinde den dybe tallerken. Vi vil hellere bruge tid på at tilpasse, optimerer, videreudvikle og kommunikerer din eksisterende eller kommende hjemmeside. Ofte med et solidt udgangspunkt, som fx. WordPress.

Hvorfor anvende WordPress?

 • WordPress er gratis
  • Men tilbyder stadig enormt meget funktionalitet
  • Mulighed for meget tilpasning, hvor vi selv laver moduler, plugins mm. til dine behov
 • WordPress er simpelt
  • Gør det nemt at anvende og modificere til netop dine behov
 • WordPress er gammelt…
  • Og det er faktisk rigtig godt (!). Det er afprøvet, udbredt og bliver løbende vedligeholdt

 

SEO (Søgemaskineoptimering)

SEO handler om at optimere ens hjemmeside eller webshop, så den nemt kan findes på Google og andre online søgemaskiner. Hos Aperi fokuserer vi især på ét aspekt ved SEO: Teknisk SEO. Vi mener at SEO er en kompliceret størrelse med: inbound links, det rette indhold, outbound links og teknisk SEO. En god linkstruktur kommer sig både af løbende evaluering, men også et godt udgangspunkt med indhold af høj kvalitet.

Teknisk SEO er mere nørdet

Det fokuserer på hvor hurtigt din hjemmeside arbejder og loader. Det er ikke bare vigtigt for Google og andre søgemaskiner, men også for dine besøgende. En hurtig hjemmeside giver en bedre brugeroplevelse. Hos Aperi gør vi ALT for at levere en lynhurtig hjemmeside med en smertefri og flydende brugeroplevelse.

 

Afprøvede frameworks giver et solidt fundament

service graphic

Ligesom vores foretrukne valg af CMS, anvender vi også afprøvede frameworks når vi kan komme til det. Vi mener der er en kæmpe fordel i, at anvende afprøvede og testede løsninger. Det skaber tryghed og fleksibilitet for vores kunder. Men vi kan samtidig tilbyde 110% tilpassede webdesign og udviklings løsninger. Så selvom vi arbejder med frameworks, laver vi aldrig “one-size-fits-all” løsninger.

Hos Aperi anvender vi næsten altid hele eller dele af Zurb Foundation framework i vores projekter. Et framework der kan anvendes til både hjemmesider, webshops og webapps, og som nogle af de største brands og virksomheder i verden anvender i deres web projekter, tjek bare deres hjemmeside.