Du har få sekunder – ‘make them count!’

Digital kommunikation er et begreb der dækker over mange discipliner. Hos Aperi fokuserer vi på det mest basale, nemlig at kommunikere klart og tydeligt på de digitale medier. Alt for mange virksomheder formår ikke at formidle den information de gerne vil.

Det giver store, tunge tekstblokke med alt for meget information på alt for lidt plads, og intet overblik.
Overblikket skal være der fra første øjekast på skærmen, øjeblikkeligt.

Vi kan hjælpe dig med følgende:

service graphic

Skrive til nettet

Gode online tekster bliver først noget værd, når de bliver set, læst og delt. Hos Aperi går vi meget op i at online kommunikation og tekster på en hjemmeside eller en webshop, formår at understøtte virksomhedens budskab.

ALT kommunikation skal være overskuelig og bedst mulig formidlet, så dine besøgende aldrig er i tvivl om budskabet. Det betyder rigeligt whitespace, meningsfulde overskrifter og tekstafsnit, alt sammen så brugeren får den bedste oplevelse.

Når dine online tekster bliver lette at scanne for dine besøgende, bliver det også nemmere at lave klare call-to-actions så dine besøgende ved lige nøjagtigt hvad de skal foretage sig.

Content strategy

Hos Aperi er vi i stand til at rådgive og sammensætte et organisatorisk flow og en strategi for måden du håndterer dit indhold på. Så kan du nemmere få skabt indhold der skaber værdi for dine læsere, med en effektiv og systematiseret proces.

Hvad vil du opnå med dit indhold? Det skal der være en plan for. Ellers bliver det spredhagl, som ingen gider at spilde deres tid med.

Med en plan for dit indhold, bliver det nemmere at skabe indhold af høj kvalitet til din hjemmeside eller webshop. Indhold der både giver værdi til dine besøgende, og kan fungere som positiv omtale for dig og din organisation.

service graphic