Vi skaber gode oplevelser

Aperi betyder ‘åben’ på latin. Her er tilgængelighed og overskuelighed stikordene. Og vores navn beskriver også vores ambition om, at gøre oplevelsen af nuværende og fremtidige digitale løsninger meget mere åben. Det skal være nemt, overskueligt og hurtigt!

Med en kombination af:

 • Stor indsigt i usability og webdesign
 • Solid erfaring med webudvikling
 • Stærkt kendskab til effektiv digital kommunikation

Er vi i stand til at rådgive dig omkring optimering, udvikling og kommunikation af din digitale løsning. Skriv til os og fortæl om dine behov og din virksomhed, så vender vi lynhurtigt tilbage.

 

De bedste oplevelser, er dem vi kender i forvejen

Din nuværende eller kommende løsning skal afspejle de digitale oplevelser som dine besøgende og potentielle kunder allerede kender fra andre digitale tjenester og apps.

Hurtigt, simpelt, nemt at anvende og godt formidlet. Det opnår man bedst når design, kommunikation og udvikling, går hånd i hånd i processen. Det mener vi giver den bedste digitale oplevelse. Derfor er det vigtigt med:

 • En load-tid der er lynhurtig
 • Interaktion der er levende
 • En oplevelse der er nærværende og gennemført

Nogle gange har dine brugere travlt med at få et hurtigt overblik og videre på farten. Andre gange har de god tid til at fordybe sig i det du kan tilbyde dem.

Vi kan hjælpe dig med at være forberedt på begge dele.

 

Hurtigt på alle medier

I vores tid skal alt kunne kunne tilgås fra både computere, smartphones og tablets. Lige meget om det er:

 • Webshops
 • Hjemmesider
 • Webapplikationer

Det hele skal være nemt og hurtigt på både mobilen, tablet og desktop. Mange webshopejere går potentielt glip af besøgende fra mobilen og tablet pga. langsom loading eller manglende mobilløsning. Det er potentielt tabt omsætning, eller i hvert fald mistet interesse.

Og en webshop har brug for al den opmærksomhed og interesse den kan få. Ikke kun på sociale medier, men også selve hjemmesiden. Brugernes oplevelse og første interaktion med din hjemmeside, er kritisk for en succesfuld webshop eller hjemmeside.

Men det er ikke nok bare at være tilstede. Det skal gå hurtigt.

 • Er ventetiden for lang? Så gider brugerne ikke
 • Er usability og layoutet uoverskueligt? Så gider brugerne ikke

Hos Aperi kan vi hjælpe dig med at optimere din hjemmeside, webapplikationer eller webshop. Vi ved hvad der er afgørende for om brugernes oplevelse bliver god eller dårlig både på mobilen og desktop.

 

Kommunikation der understøtter dit budskab

Både den visuelle og tekstlige kommunikation, skal fremstå klar og tydelig. En bruger skal lynhurtigt kunne få overblikket. Det kan kun ske med overskrifter, tekst og links der hænger sammen med den røde tråd i resten af layoutet og indholdet.

Hos Aperi ved vi, at nutidens anvendelse af digitale løsninger ikke har én størrelse eller én kontekst, den har mange! Klar kommunikation skaber huskværdige oplevelser, og er et vigtigt element for at have god usability og et overskueligt layout.

Dine online tekster skal frem i lyset

Men brugervenlighed er ikke kun layout, men også dine tekster. Alt for mange skænker deres indhold for lidt omtanke. Det giver tunge brødtekster, manglende overblik og ligegyldige links. Mangel på struktur giver uoverskueligt indhold, der bliver meningsløst. Dette bliver især et problem på mobilen eller tablet.

Vi kan lave en inspektion og gennemgang af dine tekster og dit layout, så din hjemmeside formidles klart og tydeligt.