Alt hvad vi laver skal være holistisk og gennemtænkt. Vi sætter en passion i, at det fungerer på både smartphones, tablets, bærbare og stationære computere. Kun ved at indtænke alle digitale enheder og hele processen fra første byte til en glad besøgende, bliver oplevelsen værd at vende tilbage til.

Hos Aperi arbejder vi med:

 

Webudvikling, webdesign & Online-performance

service-icon


Når vi laver webudvikling har vi især fokus på performance og fleksibilitet. Performance handler bl.a. om at du får en lynhurtig hjemmeside eller webshop. Det giver en bedre brugeroplevelse og er en bonus til din SEO. Fleksibilitet får vi ved at anvende afprøvede værktøjer og frameworks, som også giver stabilitet. Læs mere her.

Usability analyse & Rådgivning

service-icon


Usability handler om at kende sine besøgendes adfærd. Igennem en evaluering og en række tests af din hjemmeside eller webshop, kommer vi med en analyse der indeholder en række vurderinger og forslag til forbedringer og anbefalinger vedrørende din hjemmesides usability. Læs mere her.

Kommunikation & Content creation

service-icon


At kunne kommunikere og skrive klart og tydeligt er en kunstart. Vi kan hjælpe med at analysere dine tekster på din hjemmeside eller webshop, så kommunikationen bliver mere overskuelig og nemmere at læse. Vi hjælper dig også gerne med, at lave et flow for hvordan du skaber kvalitets indhold, der kan markedsføre din virksomhed. Så kan dit indhold skabe mere værdi for dine besøgende, så de gider komme tilbage igen. Læs mere her.