Forstå dine kunder med usability-tests, så de bedre forstår dig

Usability handler om at forstå dine besøgendes adfærd, så de nemmere kan forstå din hjemmeside. Din hjemmeside eller webshop kan blive lige så brugervenlig, som de bedste apps, webshops og hjemmesider du kender fra din egen hverdag. Men hvordan får man så en brugervenlig hjemmeside der skaber de bedste og mest imponerende brugeroplevelser?

Først og fremmest kræver det, at man løbende får evalueret brugervenligheden af sin løsning. En høj grad af brugervenlighed, god usability og UX er en proces, og ikke en tilstand eller et mål i sig selv. Igennem evaluering og løbende analyser kan en hjemmeside blive bedre og bedre.

Hos Aperi analyserer og tester vi dit website på baggrund af anerkendte metoder og en bred viden om de mest udbredte usability principper. Vi anvender bl.a. bruger-tests og andre usability-tests, til at få indsigt i dine besøgendes adfærd. Herefter kommer vi med en analyse der indeholder en evaluering af din hjemmeside eller webshops usability.

Hvad enten du har brug for hjælp vedrørende en ny eller eksisterende hjemmeside, så tilbyder vi professionel rådgivning undervejs i hele processen.

Vi undersøger bl.a.:

service graphic

Hvor hurtigt dit website loader

Inden nogle skal bruge dit website, har du kun få sekunder til at fange deres opmærksomhed og give dem et overblik. Derfor er performance en høj prioritet for os. Få sekunder til eller fra, kan betyde mere eller mindre omsætning for en webshop, eller besøgende på en hjemmeside.

service graphic

Hvor hurtigt de finder det de leder efter

God brugervenlighed starter med en intuitiv og overskuelig hjemmeside. Dine besøgende skal have nemt ved at finde det de leder efter. Vi tester med konkrete opgaver, så dine besøgende i sidste ende får det nemmere. Derfor har brugerinddragelse og usability-tests også en central rolle i vores rådgivning.

service graphic

Om navigationen og funktioner er intuitive

Er din søgefunktion synlig og effektiv? Kan dine besøgende finde rundt i din navigation? Uanset om det er et specifikt produkt eller særlig information brugerne leder efter, er navigationen på en hjemmeside eller webshop afgørende for at skabe en høj grad af brugervenlighed.

 

På baggrund af vores usability-tests og analyse kommer vi med:

  • En evaluering af dit website eller din webshop
  • En vurdering og prioritering af usability problemer
  • En liste med anbefalinger, forslag og forbedringer