Online shopping er eksploderet de sidste mange år. Dette skyldes bl.a. at det er blevet enormt nemt at lave en webshop via en række tjenester og open source løsninger, som for eksempel:

Den rette webshop løsning for dig

Men det kan være svært at vide hvilket system man skal vælge til sin webshop. Alle systemerne har en række fordele og ulemper, og det er her at vi kan hjælpe og komme med rådgivning undervejs i hele processen. Både udviklingen af layout og design, test og analyse af webshoppens usability og hvordan produkterne og budskaberne kommunikeres er enormt vigtigt for en succesrig webshop.

En af forskellene i de 3 førnævnte systemer, ligger bl.a. i deres tilpasningsmuligheder, og ren og skær råstyrke.

  • Magento anvendes oftest til mere komplekse webshops, med rigtig mange produkter og variationer af hvert produkt. Men med mange muligheder, kommer også mange valg, der skal tages stilling til. Derfor kan opsætning i Magento også være en stor tidsrøver. Systemet har en open source udgave, hvilket er med til at holde prisen i bund.
  • Prestashop er ligesom Magento også et gratis webshop system, hvor moduler og plugins kan tilkøbes for ekstra funktionalitet. Systemet er nemmere at gå til for nybegyndere end Magento, og har også en række af muligheder og funktioner. Særligt i kraft af sit community og hav af tilkøbsmoduler.
  • Shopify er i modsætning til de to andre webshop systemer, allerede hostet hos dem. Det betyder, at man ikke skal foretage sig nær så meget opsætning, som de to andre systemer. Tilgengæld har man heller ikke lige så meget kontrol over alle aspekter ved ens webshop.
service graphic

OG HUSK, når det er nemt at lave webshops, er der også mange der gør det. Her bliver dine kunders oplevelse afgørende for, om de kommer tilbage til din webshop, eller konkurrentens. Er dit online butiksvindue godt nok? Vi gør alt for at optimere den oplevelse dine kunder får. Løbende evaluering og optimering er nøglen til, om din webshop får succes eller ej.